Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

Hey,

Ik ben Ines Van de Voorde en ik ben geboren op 9 mei 2005. Ik studeer Humane Wetenschappen in Sint-Donatus. Ik zit in mijn laatste jaar en volgend jaar zou ik graag studeren voor leerkracht voor het lager onderwijs. Het is mijn droom sinds ik een klein meisje was. 

Mijn papa zit in het bestuur, je kan hem vaak vinden op optredens. Mijn mama zit in het kledijteam. De kans is groot dat je hen eens tegenkomt op Gembada :)

De danskriebels zijn heel snel begonnen bij mij. Al sinds mijn zevende danste ik in Wemmel ( S.T.E.P.S). Maar ik wou altijd bij Gembada dansen, maar dat kon spijtig genoeg maar vanaf het vijfde leerjaar. Vanaf dan ben ik zonder twijfel naar Gembada gegaan en het was ook het eerste jaar zonder auditie. Vanaf dit schooljaar begin ik aan mijn achtste jaar bij Gembada en daar heb ik nog geen enkel moment spijt van gehad. Ik ben gegroeid doorheen de jaren en nu ben ik heel blij dat ik ook andere kindjes kan blij maken door dansles te geven. 

Ik hoop dat jouw danskriebels ook beginnen te kriebelen.

Tot dan,
Ines

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer