Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

Hehe! Wat ben ik fier dat ik me eindelijk mag voorstellen als dansleidster van Gembada! (dit is namelijk al mijn grote droom sinds mijn eerste jaar bij Gembada, maar daarover straks meer) Laat ik me eerst even fatsoenlijk voorstellen...

Op 2 september 2003 werd ik, Jana Versées, geboren en dit was dan ook meteen de dag dat mijn ouders doorhadden dat ik geboren was om te dansen!

Voor Gembada danste ik eerst 2 jaar bij Footloose. Toen ik naar het derde leerjaar ging, betekende dit ook dat ik me eindelijk mocht inschrijven bij Gembada. Ik kon niet wachten!

Na 8 geweldige dansjaren werd er ons verteld dat ze opzoek waren naar nieuwe dansleidsters en ik twijfelde geen seconde! Tijdens mijn 9de dansjaar was ik niet alleen danslid, maar ook dansassistente. Op het einde van dit jaar werd er mij verteld dat ik dansleidster mocht worden en me bij het team mocht aansluiten! Wauw!

Ik heb er zoveel zin in om mij iedere week weer opnieuw volledig te kunnen smijten om dansjes bij te leren en nu ook aan te leren!

Swingende groetjes,
Jana


Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer