Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

Coucou (toekomstige) danser of danseres !! 

Mijn naam is Alexander Delacour en ben geboren op 24 december 2002. Jaja, bijna een echt kerstkindje :)) 
Al van jongs af aan ben ik een energiek persoon geweest en toen ik 5 werd hebben mijn ouders besloten mij in te schrijven bij een dansclub. Vermoedelijk omdat ze ook wilden dat ik mijn energie ergens kwijtraakte in plaats van in de living.
Enkele dansjaren later kwam ik bij Gembada terecht en ik denk dat ik niet hoef uit te leggen hoe graag ik hier dans, want nu zit ik gewoon in het dansbestuur!! 
Een dansleider zijn is altijd al een droom van mij geweest omdat ik dan het geluk van dansen kan doorgeven aan andere mensen net zoals ik dat zelf heb ervaren. Ik hoop dus dat iedereen na iedere les gelukkiger vertrekt dan die toekomt, want daar gaat dansen bij ons nu eenmaal om : plezier hebben! 
Vanaf september 2020 mag ik een steentje bijdragen aan de dansjes die we bij Gembada maken en ik kan niet beschrijven hoe blij mij dat maakt :)) 


Groetjes
Alexander 
Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer