Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

Hey,

Ik ben Phebe Vankemmel, geboren op 24 september 2004. Samen met mijn broer en ouders woon ik in Merchtem. Na Latijn Wiskunde gevolgd te hebben, zit ik nu in het laatste jaar Wetenschappen-Wiskunde.

Mijn dansavontuur begon toen ik in het derde kleuterklasje zat en bij De Kampanje ging dansen. Eenmaal ik in het derde leerjaar zat, mocht ik auditie doen bij Gembada. En ja hoor, ik mocht erbij! Zo blij dat ik toen was!
Mijn mama is tot 2019 kledijverantwoordelijke geweest en zat mee in het bestuur. Ook mijn broer heeft enkele jaren gedanst bij onze dansgroep! Omdat verschillende dansstijlen mij interesseren en ik het belangrijk vind steeds op de hoogte te zijn van de laatste dansnieuwtjes, ben ik mij gaan verdiepen op een dansstage van Kamata, een internationale dansworkshop te Brussel.


Wanneer ik wat begin uit te rekenen dans ik al 9 jaar bij Gembada. Mijn grote droom was altijd dansleiding te worden. En toen ze mij vroegen of ik dansassistente wou worden, was ik zo blij dat ze me deze kans gaven. Met veel trots kan ik nu zeggen dat ik de jongste dansleidster ben van Gembada!

Naast dansleidster bij Gembada ben ik ook animator. Hiervoor heb ik een cursus gevolgd en stage gedaan bij de Vlaamse Dienst Speelpleinwerking. Zo kan je me ook terugvinden bij de kampen van Wiebeltje.

Ik kijk er naar uit om mijn danskriebels met jou te delen!

Tot dan(s),
Phebe
Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer