Dansteam

Wil je meer weten over de dansleiders? Klik dan op de foto aan de rechterzijde.

Hallo iedereen,
 
ik ben Laura Huygh en geboren op 7 oktober 1994. Samen met mijn ouders en mijn broer woon ik in Merchtem. Ik ben afgestudeerd als leerkracht secundair onderwijs.
In 2004 deed ik auditie bij Gembada met een aangeleerd dansje en een zelf gemaakte choreografie. En zo begon mijn avontuur bij Gembada. Sinds mijn eerste dansles heb ik al zoveel bijgeleerd en heb ik mogen proeven van verschillende dansstijlen. Buiten de leuke danslessen kunnen we het beste van onszelf tonen in de vele optredens en de spektakels, waarvan ik er zelf al 3 heb mogen meemaken. Het leuke aan Gembada is dat er zoveel meer te beleven valt dan alleen maar dansen. We gaan samen op weekend, doen aan teambuilding, maken een buitenlandse reis, … en je maakt er vrienden voor het leven.
Toen ik de vraag kreeg om dansassistente te worden, heb ik mijn kans gegrepen. Mijn eerste choreografie heb ik samen met Laura en Arne gemaakt voor Merchtem Op Stelten, wat een super leuke ervaring was! Ondertussen ben ik al enkele jaren dansleider en kan je mij op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdagvoormiddag op Gembada terugvinden. Samen met Laura Van Den Eynde heb ik de artistieke leiding overgenomen van Hans Gauchez.  Ik hoop dat ik nog vele jaren deel mag uitmaken van Gembada!

Vele dansgroetjes,
Laura

Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer