Dansstijlen

Dance

Dance is een veelgebruikte verzamelnaam voor alle soorten van elektronische dansmuziek (house, techno, trance, jump, …). Dance kent veel stijlen, die elkaar kunnen overlappen en die gaan van soft tot zeer hard. Vaak heeft de muziek repeterende melodieën en bevat ze veel basdrums. Strakke en afgewerkte bewegingen vormen de basis van deze dansstijl. Tijdens de danslessen wordt er gedanst op commerciële en minder commerciële dance-muziek.

In the mix

In deze varia danslessen werken we met alle soorten van muziek, van traag tot snel. Er zijn geen beperkingen! We dansen meestal solo maar ook per koppel is mogelijk. Attributen zoals kleine vlaggen, wimpels, stokken, tamboerijnen, pompons,… kunnen in de choreografie worden verwerkt. Ook invloeden uit andere dansgenres (Latino, jazz, hedendaags,…) komen aan bod.
Onze website gebruikt cookies om u te onderscheiden van andere gebruikers, om een betere ervaring te bieden wanneer u onze website bezoekt en om de prestaties en het nut van onze site te verbeteren. Door verder te surfen op de site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees meer